algemene voorwaarden

 

 

Retouren

 

Ruilen of retouren? Geen problemen:

 

Neem binnen 14 dagen na levering contact op door een mail te sturen naar info@studio-groei.com
De kosten van een retournering of ruiling zijn voor eigen rekening. 

 

Ben je niet tevreden?

Mocht je om wat voor reden ook niet tevreden zijn stuur dan een email naar info@studio-groei.com .
We komen er samen vast wel uit.

 

De volgende artikelen kunnen niet worden geretourneerd:

- gepersonaliseerde of vooraf bestelde artikelen.
- Artikelen in de uitverkoop


Verzenden

Pakketjes gaan iedere woensdag op de post.

Alle bestellingen worden verzonden met Track&Trace, zodat ze kunnen worden gevolgd. Mocht een pakket aan mij worden geretourneerd is de klant verantwoordelijk voor het betalen van de nieuwe verzendkosten.

Is je aankoop beschadigd geraakt tijdens transport dan zal ik altijd proberen het item te vervangen of een andere passende oplossing te vinden. Mocht er opnieuw een product verzonden moeten worden, zullen de verzendkosten opnieuw in rekening worden gebracht.

 

Afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling bij mij af te halen. Deze optie is zichtbaar bij het afrekenen. Stuur een email naar info@studio-groei.com voor het adres en om een afspraak te maken.


Packaging

 

Omdat ik mijn impact op het milieu zo minimaal mogelijk wil houden hergebruik ik zoveel mogelijk dozen en verpakkingsmateriaal. Daarnaast gebruik ik karton voor het inpakken van mijn producten en gerecyclede plastic noppenfolie en verpakkingspinda's om de producten te beschermen tijdens transport.

Garantie

 

Voor alle artikelen geldt 2 jaar garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel hebt gekocht waarbij dit niet het geval is, bied ik zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel en in overleg met jou doe ik dit door reparatie of vervanging. Neem hiervoor contact met info@studio-groei.com

 

Is het probleem met het artikel jouw eigen schuld? Dan heb je geen recht op gratis reparatie of vervanging. Heb je het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heb je geen recht op gratis reparatie of vervanging.


Algemene informatie

Alle producten zijn one of a kind. ieder product wordt met de handgevormd en geglazuurd. hierdoor het kan voorkomen dat er afdrukken zichtbaar zijn van mijn vingers.
Kleur kan verschillen per monitor. foto's worden gemaakt met natuurlijk daglicht om een realistische weergaven te krijgen van de producten..

Steengoed is watervast. geschikt voor de vaatwasser maar heeft de voorkeur met de hand te worden afgewassen omdat de zuren in de vaatwastabletten het glazuur dof kunnen maken.

Producten worden op een hoge temperatuur gebakken en ik verwacht dat ze geschikt zijn voor de oven, magnetron en vorst. Ik heb dit niet getest en raad daarom af om de producten in de oven./magnetron/vriezer te gebruiken.

 

Contact

 

 

KVK nummer: 80831990