algemene voorwaarden/retouren

Retouren

 

Ruilen of retouren? Geen problemen:

 

Neem binnen 14 dagen na levering contact op door een mail te sturen naar info@studio-groei.com
De kosten van een retournering of ruiling zijn voor eigen rekening. 

 

De volgende artikelen kunnen niet worden geretourneerd:

- gepersonaliseerde of vooraf bestelde artikelen.
- Artikelen in de uitverkoop

- koppie kopjes

 

 

Ben je niet tevreden?

Ik maak mijn producten met veel zorg. Mocht je om wat voor reden ook niet tevreden zijn stuur dan een email naar info@studio-groei.com .
We komen er samen vast wel uit.


Verzenden

Pakketjes gaan iedere woensdag op de post.

Alle bestellingen worden verzonden met Track&Trace, zodat ze kunnen worden gevolgd. Mocht een pakket aan mij worden geretourneerd is de klant verantwoordelijk voor het betalen van de nieuwe verzendkosten.

Is je aankoop beschadigd geraakt tijdens transport dan zal ik altijd proberen het item te vervangen of een andere passende oplossing te vinden. Mocht er opnieuw een product verzonden moeten worden, zullen de verzendkosten opnieuw in rekening worden gebracht.

 

Afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling bij mij af te halen. Deze optie is zichtbaar bij het afrekenen. Stuur een email naar info@studio-groei.com voor het adres en om een afspraak te maken.


Packaging

 

Omdat ik mijn impact op het milieu zo minimaal mogelijk wil houden hergebruik ik zoveel mogelijk dozen en verpakkingsmateriaal. Daarnaast gebruik ik karton voor het inpakken van mijn producten en gerecyclede plastic noppenfolie en verpakkingspinda's om de producten te beschermen tijdens transport.

Garantie

 

Voor alle artikelen geldt 2 jaar garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel hebt gekocht waarbij dit niet het geval is, bied ik zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel en in overleg met jou doe ik dit door reparatie of vervanging. Neem hiervoor contact met info@studio-groei.com

 

Is het probleem met het artikel jouw eigen schuld? Dan heb je geen recht op gratis reparatie of vervanging. Heb je het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heb je geen recht op gratis reparatie of vervanging.

 

 

KVK nummer: 80831990