Algemene informatie

Alle producten zijn one of a kind. ieder product wordt met de handgevormd en geglazuurd. hierdoor het kan voorkomen dat er afdrukken zichtbaar zijn van mijn vingers. kleine imperfecties horen bij de esthetiek van handwerk.

Kleur kan verschillen per monitor. foto's worden gemaakt met natuurlijk daglicht om een realistische weergaven te krijgen van de producten..

Steengoed is watervast en geschikt voor de vaatwasser maar heeft de voorkeur met de hand te worden afgewassen omdat de zuren in de vaatwastabletten het glazuur dof kunnen maken.

Producten worden op een hoge temperatuur gebakken en ik verwacht dat ze geschikt zijn voor de oven, magnetron en vorst. Ik heb dit niet getest en raad daarom af om de producten in de oven./magnetron/vriezer te gebruiken.

 

Kiemschaaltjes: Aan de onderzijde van de kiemschaaltjes kunnen kleine imperfecties zichtbaar zijn. dit zijn contactpuntjes van het stapelmateriaal die nodig zijn tijdens de glazuurstook.. Dit is niet van invloed op het functioneren van het schaaltje.

 

 

Contact

 

 

KVK nummer: 80831990